top of page

EMRA flooring is een verleng stuk van Qarpet. Namelijk door een totaal pakket aan te bieden van de ontwikkeling van het tapijt tot de installatie ervan. Daarnaast heeft het een aanvullende PVC vloeren collectie om zo het totaal pakket compleet te maken, met het gemak voor de klanten om maar een aanspreekpunt te hebben qua vloeren.

Service is niet alleen wat we doen voor onze klanten - het is waar we voor staan. Van begin tot eind is EMRA Flooring er om consequent te helpen met de nadruk op het totale project. Werken met de planning van de klant om efficiënt en naar tevredenheid de vloeren te installeren.

Qarpet.png

Exclusive custom-made tapijt.

Qarpet biedt een standaard collectie kamerbreed tapijt in 100% solution dyed nylon garens, welke schoonmaakmiddel en UV bestendig zijn, in diverse kwaliteiten en kleuren. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in custom-made tapijten en vloerkleden, wat ook mogelijk is met solution dyed nylon garens. Door verschillende machines en een uitgebreide kleuren collectie die onze leveranciers gebruiken zijn er veel gewenste kwaliteiten en uitstralingen mogelijk. Ook is er een keuze voor print-tapijt, waarbij alle kleuren mogelijk zijn, met een aanbod in verschillende kwaliteit garens.

Voor de kleden wordt er gebruik gemaakt van een full-colour printmachine, wat elk ontwerp mogelijk maakt.

De productiemogelijkheden van onze exclusieve leveranciers stellen ons in staat om op op maat gemaakte producten te leveren die voldoen aan de hoge verwachtingen van architecten en ontwerpers op het gebied van ontwerp, kleur en prestaties.

Door onze hoge kwaliteit producten, is het tapijt geschikt voor de volgende ruimtes: gastenkamers, openbare ruimtes, pre-functiegebieden, balzalen, conferentiecentra, gangen, lobby’s, back-office ruimtes, vergaderzalen en kantoor ruimtes.

Onze producten zijn getest op ontvlambaarheid, rookdichtheid, statische elektriciteit en zijn Green Label Plus gecertificeerd voor de kwaliteit van de binnenlucht. Deze testcertificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Contact

EMRA Flooring BV
​Luchthavenweg 81, unit 126
5657EA Eindhoven

The Netherlands

​​T: +31 (0) 40 737 05 20
E: info@emraflooring.nl

​KvK nummer: 583.145.71
BTW nummer: NL852981363B01
IBAN: NL10ABNA0594071739
BIC CODE: ABNANL2A  

bottom of page